Rejser

Kom med på vores mange rejser!

Californien

En rejse til USA

Rejsen til Californien henvender sig til 10. klasse, og er for de elever, der ønsker at opleve Amerikas vestkyst og kontrasten mellem de flotte gader i Hollywood og de mange hjemløse på Skid Row få kilometer derfra.  Der vil blive arbejdet pædagogisk med eleverne omkring indblik i egen situation, sammenlignet med det der mødes.

Filippinerne

Sandstrande og børnehjem

Denne rejse er én af 3 muligheder for vores 10. klasses elever. Filippinerne er et fantastisk land fuld af naturlig skønhed, fra dets sandstrande til dets klippeøer og frodige bjerge. På denne rejse vil vi ikke kun opleve det betagende landskab, men også komme til at møde familier, der bor langt væk fra storbyerne og lære om deres unikke livsstil. Vi vil få en større forståelse for andre kulturer og komme til at værdsætte Filippinernes skønhed endnu mere.

Athen

Akropolis, græske guder og masser af tzatziki

Denne rejse er én af 3 muligheder for vores 10. klasses elever. På rejsen til Athen skal holdet besøge en masse historiske steder, møde nogle mennesker der gør en stor forskel for andre, og ellers samle på en masse fantastiske oplevelser.

Ski-rejse

Udvid din horisont

Ski-rejsen er en populær tur for skolens 9. klasse. Rejsen har en naturlig social konsensus, men er også et vigtigt pædagogisk redskab. På ski og snowboard får man mulighed for at udfordre eleverne på parametre der ikke er mulige i hverdagen. De sociale udfordringer i hverdagen bliver erstattet af individuelle motoriske og fysiske udfordringer. Det skaber en naturlig omfordeling i hierarkiet blandt eleverne. Der er altid forfriskende fortællinger om sejre og overvindelser blandt eleverne, udover at der bare er god stemning blandt elever og lærere på skituren.

Storby-rejse

Fish'n Chips? Baguette og frølår? Tapas?

Rejsen til en europæisk storby er skoleårets sidste tur, hvor hele skolen tager afsted i maj måned.

Målsætningen er at konsolidere fællesskabet inden skoleåret afsluttes, samtidig med at det er en god mulighed for at træne sproglige færdigheder på engelsk og fokusere på geografisk og historisk læring. Der bliver ligeledes arbejdet målrettet pædagogisk i forhold til selvstændighed og generelle menneskelige færdigheder. Rejsen tager både udgangspunkt i hele fællesskabet, ligesom der bliver prioriteret tid til at være sammen som familiegruppe.