9. klasse med fagligt boost

Vi har cirka 40 elever på 9. årgang fordelt på to klasser. Her handler det først og fremmest om at rykke sig fagligt, uanset om det med skole er nemt eller svært. Vi gør vores bedste for at klargøre eleverne til afgangsprøverne i slutningen af skoleåret.

9. årgang tager hvert år på skitur til Norge i januar måned. Her er der både plads til nybegynderen og den erfarne. Læs mere om skolens rejser her.

Da vi var på Vigsø lærte jeg rigtigt meget om min familiegruppe, men det vigtigste var, jeg fandt mig selv i Gud.

Emma, 9. klasse

At gå i 9. klasse er en spændende tid, hvor eleverne befinder sig på tærsklen til nye eventyr og udfordringer. Grundskolen skal afsluttes og voksenlivet skal til at begynde. Det er en tid til at forberede sig på overgangen til en eventuel ungdomsuddannelse og vores vejleder og lærere støtter eleverne i at træffe et informeret valg i samarbejde med forældrene.

På Frydensberg Efterskole er vi stolte af at tilbyde en stærk og støttende ramme for vores 9. årgang, hvor de kan udforske deres identitet, opdage deres styrker og forberede sig til fremtiden med tillid og entusiasme. Det er vores mål at sikre, at hver elev på 9. årgang forlader skolen klar til at gribe mulighederne og danne meningsfulde liv.