Efterskole i fantastiske omgivelser

Frydensberg Efterskole har plads til 130 elever og er placeret i de smukkeste omgivelser med skov og fjord lige i baghaven. Se og læs mere om vores faciliteter her på siden.

Nyrenoveret skole

Størstedelen af Frydensberg er nyrenoveret gennem de seneste år og vi er stadig igang. Hele hovedbygningen, hvor vi har spisesal, køkken, størstedelen af elevværelserne og vaskeri har fået en lækker makeover. Derudover har vi fået en hyggelig dagligstue og e-sportslokale.

Vores udeområder har også fået en opgradering. Vi har en fed disc-golf-bane rundt om skolen, nyt orangeri, bålhytte, beachvolleybane, hængekøjer og hoppepude.

Elevværelserne

Frydensbergs elevværelser er delt op på pige- og drengegange. De fleste værelser har plads til 4 personer, delt på 2 etager med en køjeseng på hver etage. Vi har også 2-, 3-, 5- og 6-personers værelser, så der er for det meste mulighed for at få det type værelser, der passer bedst til eleven.

Alle værelser har vask og spejl, men bad og toilet er på gangen. Hver elev har, udover deres seng, et skab til tøj og et “sikkerheds-skab” der kan aflåses, til værdiggenstande.

2 gange i løbet af året bytter man værelse. Her har eleverne mulighed for at ønske, hvem de vil bo med.

Oversigt

Her kan du se en oversigt over skolens 7 bygninger.

Nordamerika er skolens hovedbygning. Her er der spisesal, køkken, vaskeri og elevværelser. Det er også her man finder trivselsteamet.

Afrika er i stueetagen fyldt med medarbejdere. Her er skolens administration, forstander-kontorer, medarbejderstue og lærerforberedelse. På 1. sal er der elevværelser.

Sydamerika er bygningen med vores dagligstue og esport, samt 2 klasseværelser.

I Oceanien har vi vores multirum, her er der valgfag, idrætstimer, Fryd-kirke og andre samlinger. På 1. sal er der klasseværelser og i kælderen er der fysik- og musiklokale.

Asien har 3 klasseværelser, derudover bor der ungmedarbejdere på 1. sal.

Europa er elevværelser i stueetagen og ungmedarbejdere på 1. sal.

Antarktis er en samling af samtalerum, depot, fitness, krea-rum og biograf.